De reisbescheiden van Sioni zijn zeer uitgebreid met (uiteraard) de relevante contactgegevens, een duidelijke routebeschrijving naar de vakantiewoning en vele nuttige en leuke tips.

We streven ernaar om de reisbescheiden uiterlijk 2 weken voor vertrek te versturen via e-mail. Maar omdat we de vliegtickets (en vliegtijden) vaak pas 1 week voor vertrek ontvangen, kan het ook zijn dat we de reisbescheiden pas 1 week voor vertrek versturen. We zorgen er dan ook voor dat de verhuurders op de hoogte zijn van de verwachte aankomsttijd.

Controle van namen op vliegtickets

Wij raden aan om na ontvangst van de vliegtickets direct de namen op de tickets goed te controleren. Het is namelijk een vereiste dat de naam op het ticket volledig overeenkomt met de 1e voornaam en achternaam op het paspoort of ID-kaart. Sioni is hier niet verantwoordelijk voor.

Getrouwde personen dienen alleen de eigen naam volgens paspoort op te geven (geen getrouwde naam).

Komt een vliegticket niet geheel overeen met de gegevens in het paspoort, neem dan direct contact op met Sioni (indien bij Sioni geboekt). Een wijziging vanwege verkeerd opgegeven persoonsgegevens kan kosten met zich meebrengen.

Houdt er rekening mee dat je geweigerd kunt worden voor een vlucht wanneer namen onjuist zijn geschreven.