Vliegtickets

De prijs van een vliegticket is zeer afhankelijk van de periode. Sioni biedt vliegtickets aan tegen vaste prijzen. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte

Vliegtickets kunnen we niet in optie nemen. Vandaar dat we de vliegtickets pas boeken na ontvangst van een (aan)betaling.

Vliegtickets kun je ook zelf boeken bij Transavia.com, TUIfly, Condor of Ryanair. Deze vliegtuigmaatschappijen hanteren een flexible prijsstelling, wat wil zeggen dat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod op dat moment. Onze ervaring is dat vroegboeken loont, met name voor het hoogseizoen. En boeken op een rustig moment is vaak voordeliger, zoals op dinsdag of woensdagochtend. Vergeet niet om bij Sioni eerst een optie op het vakantiehuis of de zeilvakantie aan te vragen.

Een baby t/m 23 maanden heeft geen recht op een eigen zitplaats. De kosten voor een baby bedragen ca. 50 euro voor een retour.

 

Vliegtickets Lefkas

Preveza Airport (PVK) is het dichtstbijzijnde vliegveld. De afstand naar Lefkas stad bedraagt nog geen 20 kilometer.

1. Amsterdam - Preveza

Luchtvaartmaatschappij Transavia vliegt op zaterdag, dinsdag en donderdag van eind april tot eind oktober rechtstreeks van Amsterdam naar Preveza en in juli en augustus zelfs bijna dagelijks. De vliegreis duurt ongeveer 3 uur. Deze tickets zijn te boeken via Sioni, Transavia.com of TUIfly.nl. De Transavia vluchten die Sioni boekt zijn in zijn geheel door touroperators ingekocht en staan meestal niet vermeld op Transavia.com.

2. Düsseldorf - Preveza

Luchtvaartmaatschappij Condor vliegt op zaterdag en dinsdag van Dusseldorf naar Preveza. Je kunt deze tickets zelf boeken via de website van Condor.com.

Vliegtickets Thessaloniki

Luchtvaartmaatschappij Transavia vliegt bijna dagelijks rechtstreeks van Amsterdam naar Thessaloniki. Deze tickets zijn soms voordelig te boeken via Transavia.com.

Van Thessaloniki rijdt er in de zomer bijna dagelijks een bus naar Lefkas stad (39 euro p.p. in 2016), maar vaak is dan wel een overnachting in Thessaloniki nodig.

Of je huurt een auto vanaf de luchthaven of neemt een taxi (ca. 450 euro voor max. 4 personen, maar wellicht minder vermoeiend na de vliegreis).

De weg van Thessaloniki naar Lefkas is recent vernieuwd en vrij rustig, voorzien van vele tunnels en nu nog maar ca. 5 uur rijden (400km).

Vliegtickets Corfu

Luchtvaartmaatschappij Transavia vliegt op zaterdag rechtstreeks naar Corfu vanaf Amsterdam. Deze tickets zijn te boeken via Transavia.com of Sioni.

Ryanair vliegt gedurende het seizoen op zaterdag zeer voordelig vanaf Eindhoven naar Corfu. De vlucht sluit ook aan op de flottieljes vanuit Corfu. Deze vliegtickets zijn te boeken via Ryanair.com.

 

Vliegtickets Turkije

Transavia vliegt van eind april tot eind oktober op zaterdag vanuit Nederland naar Dalaman. De vliegreis duurt ca. 3,5 uur. Deze tickets zijn te boeken via Transavia.com of Sioni.

De transfer van luchthaven Dalaman naar Orhaniye duurt ca. 90 minuten, van Dalaman naar Göcek ca. 45 minuten.