Sioni biedt sinds 2006 zeilvakanties en vakantievilla's aan op Lefkas. 

Wij hebben zelf jarenlang in het Ionische zeilgebied rondom het eiland Lefkas gevaren als zeilinstructeur en flottieljebegeleiding. Wij kennen het gebied dan ook zeer goed, zowel op zee als op het land.

Sioni bemiddelt tussen verhuurders en vakantiegangers. Wij zijn zelf geen eigenaar van de zeilschepen of vakantievilla's. Bij de selectie van onze partners hanteren wij strenge selectie criteria. De kwaliteit van de vakantievilla's en zeilvakanties en de service van de verhuurders staan voorop.

De zeilorganisaties waarmee wij samenwerken, bieden goede service en kwaliteit. Daarbij nemen zij ook het (preventief) onderhoud van de boten serieus. De kans op problemen en ergernissen onderweg wordt daarmee zo klein mogelijk gemaakt. En dat komt direct ten goede aan het plezier op het water.

Alle vakantievilla's die wij aanbieden, hebben wij persoonlijk bezocht en aan de hand van strenge criteria geselecteerd. Elk huis heeft een privé zwembad en in bijna alle gevallen een schitterend uitzicht op zee. Strand en taverna's zijn meestal dichtbij. De eigenaren van de villa's zijn service-gericht en staan zo nodig tijdens het verblijf met raad en daad voor jullie klaar.


Sioni is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

 • Waarom boeken bij Sioni

  • Veilig boeken met SGR garantie : Sioni is SGR lid.
  • Uniek aanbod : Wij bieden op Lefkas naast zeilvakanties en vliegtickets ook (de combinatie met) een verblijf in een vakantievilla.
  • Persoonlijke service : Wij zijn geen grote reisorganisatie en kunnen daardoor persoonlijke service leveren. Tijdens jullie vakantie zijn wij 7 dagen telefonisch bereikbaar.
  • Selectie op kwaliteit : Sioni hanteert een strenge selectie als het gaat om de verhuurders van boten en vakantiehuizen. Kwaliteit en goede service staan voorop!
  • Kennis en ervaring : Wij bezoeken regelmatig de verhuurders en vakantiehuizen en kennen het gebied goed. Ook hebben we in het verleden zelf flottieljes begeleid. Vraag ons dus gerust om advies!
  • Positieve reacties : Veel van onze klanten zijn positief verrast en zeer enthousiast over de vakantie. Lees hun reacties

De ideale vakantie!

op het mooiste eiland van Griekenland ...

 

 

Combineer een week zeilen met een extra week in een vakantiehuis op Lefkas.

Of huur tijdens het verblijf in een vakantiehuis op Lefkas een dagzeilboot.