Onderstaande vakantiehuizen op Lefkas zijn geschikt voor een groep vanaf 8 personen. Het betreft soms meerdere vakantiehuizen die naast elkaar zijn gelegen.

Villa Lefkas

Een ideale villa voor bijv. 2 gezinnen met tieners die beneden in de studio hun eigen domein hebben en alle ruimte buiten met een privé zwembad, diverse terrassen, jacuzzi en een zwemsteiger.

Villa Lefkas

Een ideale villa voor bijv. 2 gezinnen of 4 stellen met 2 of 3 kleine kinderen. Dit royale vakantiehuis heeft 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer en veranda. 

Villa Lefkas

Een schitterende villa voor een bijzondere gelegenheid met een onvergetelijk uitzicht op zee, 4 slaapkamers, veel luxe en privacy, een privé zwembad en buiten jacuzzi.

Combineer de naast elkaar gelegen villa Anthousa en Katerina in Katouna.

Drie moderne vakantievilla's naast elkaar, op loopafstand van het strand en dichtbij Lefkas stad.

Villa Lefkas

Deze 2 geheel nieuwe en luxe vakantievilla's liggen naast elkaar en zijn ideaal voor 2 grote gezinnen of 6 stellen.

Agios Nikitas villa's

Vlakbij het pittoreske badplaatsje Agios Nikitas (zie foto) op Lefkas hebben wij de mogelijkheid om een aantal dichtbij elkaar gelegen vakantievilla's (5x) te boeken, waaronder Villa Daphne en Oleander.

Villa Lefkas

De Pefkoulia villa's bij Agios Nikitas betreffen 4 vrijstaande vakantiehuizen naast elkaar, met ieder 3 slaapkamers en een privé zwembad.