Deze sfeervolle vakantievilla ligt vlakbij het pittoreske en kleinschalige badplaatsje Agios Nikitas aan de westkust van Lefkas in Griekenland. De vakantie villa heeft vanaf het terras een prachtig uitzicht over zee en een onvergetelijke zonsondergang. Het huis bevindt zich in een prachtige groene omgeving en is omringd met cypressen, olijfbomen, oleadnders en het kleurrijke bougainville. De ligging is erg rustig, zonder dat het in "the middle of nowhere" ligt. Een perfecte omgeving om heerlijk tot rust te komen. En een goed vertrekpunt voor het maken van een wandeling in deze mooie omgeving.

Villa Oleander beschikt over een privé zwembad van 8m20 bij 4m20 met volledige privacy. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers, ieder met een aparte badkamer. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond. Deze kamer heeft twee gescheiden bedden en een badkamer met jacuzzi. Op de 1e etage bevindt zich de tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en op de gang de tweede badkamer. De woonkamer met een open keuken heeft een hoog plafond, hetgeen een aangenaam ruimtelijk gevoel geeft.

Villa Oleander is onder meer voorzien van een wasmachine, magnetron, draadloos internet, een televisie met dvd-speler, een stenen barbecue en een eigen parkeerplaats. De twee slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van airconditioning. 

Villa Oleander is geschikt voor maximaal 6 personen. De 5e en 6e persoon slapen op een uitklapbare bedbank in de woonkamer. Een extra kinderbedje (voor kinderen tot 2 jaar) is beschikbaar.

Agios Nikitas

Agios Nikitas is een kleinschalig en pittoresk badplaatsje aan de prachtige westkust van Lefkas. Als je vanuit Lefkasstad aan komt rijden, zie je Agios Nikitas al van afstand in de diepte liggen: een dorpje met rode daken aan een mooie baai met een wit strand.

Lefkas Griekenland

Lefkas is een van de allermooiste eilanden van Griekenland. Het Griekse eiland heeft een mooie groene natuur (ook in hoogzomer) en schitterende stranden. Lefkas kent nog geen massa toerisme en heeft gezellige havenplaatsjes en authentieke bergdorpjes.

Lefkas behoort tot de zeven Ionische eilanden, gelegen langs de westkust van het Griekse vaste land in de Ionische zee. Ten noorden van Lefkas ligt Corfu en ten zuiden liggen de eilanden Meganisi, Kefalonia en Ithaka.

Bezienswaardigheden    foto's 

Foto's Villa Oleander