Aanbieding zeilvakantie

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen voor zeilvakanties. Met name in de periode juni t/m september zijn veel boten al geboekt. Dus wees er op tijd bij en vraag ons gerust om een complete en vrijblijvende offerte

Overzicht zeilvakanties

 

Vroegboekkorting Zeilvakanties

Boek vóór 1 december 2018 een flottielje of bareboat zeilvakantie en geniet van een mooie vroegkorting! 

Ook voor het nieuwe seizoen verwachten wij dat de meeste zeilboten al vóór 1 januari geboekt worden, dus wees er op tijd bij.

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte!

 

Nieuwe zeiljachten met bouwjaar 2018 en 2019

In 2018 en voor 2019 zijn er weer een paar nieuwe zeilboten aan de vloot op Lefkas en Corfu toegevoegd. Het gaat hier om verschillende boottypen van het merk Bavaria, Dufour, Beneteau (Oceanis) en Jeanneau (Sun Odyssey). Wees er op tijd bij en boek nu !

Overzicht van de nieuwste boten

Routes flottielje zeilen 2019

Zin in een zorgeloze en zonnige zeilvakantie? Huur via Sioni een zeiljacht en zeil mee met de Nederlandse flottieljes. Eventueel met een Nederlandse schipper of zeilinstructeur. Voor 2019 staan een aantal speciale flottielje routes in de planning. Bijvoorbeeld vanaf Lefkas een 2-weekse flottielje naar Zakynthos. 

Flottielje routes vanuit Lefkas

Flottielje routes vanuit Corfu

Flottielje routes vanuit Turkije

Vaste klanten korting

Veel van onze klanten komen ieder jaar weer terug. Wij belonen hen graag met een herboekerskorting. Voor de meeste zeiljachten geldt er een korting van 5% op de boothuur. Prijzen zeiljachtverhuur