Vakantie met familie of vrienden

Met de gehele familie of een ander gezin op vakantie? Op Lefkas bieden we een aantal vakantiehuizen die zeer geschikt zijn voor een groep. Meer informatie

Zoeken jullie een villa voor een bijzondere gelegenheid? Dan raden wij Villa Octavius  of Villa Nautica van harte aan met een schitterend uitzicht op zee, een heerlijk groot terras met privé zwembad en buiten jacuzzi!

Villa Nautica aan zee

Sinds 2016 bieden wij Villa Nautica op Lefkas aan, een villa met een enorme tuin, privé zwembad, jacuzzi en een terras aan zee. Het huis heeft 2 slaapkamers en beneden een studio met aparte ingang. Ideaal voor gezinnen met tieners (max. 8 personen).

Lees meer: Villa Nautica

Vroegboekkorting Vakantiehuizen

Voor een aantal vakantiehuizen op Lefkas geldt een vroegboekkorting t/m 31 december 2018, bijvoorbeeld:

Villa Daphne10%  (m.u.v. van juli en augustus)

Villa Anthousa : 10%  (m.u.v. van juli en augustus)

Ionian dream villa's : 5% korting

Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte!

 

 

Villa Sophia in Sivota

Vanaf 2017 bieden wij Villa Sophia op Lefkas aan, een vakantiehuis met een infinity privé zwembad en een prachtig uitzicht op de Ionische zee en de voorbij varende zeiljachten. Het huis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 10 personen.

Lees meer: Villa Sophia

Romantisch vakantiehuis Lefkas

De Sioni vakantiehuizen met privé zwembad, zeezicht en veel privacy bieden alle ingrediënten voor een romantische huwelijksreis of een heerlijk weekje weg met zijn tweeën. Een uniek kado voor je geliefde voor valentijnsdag, verjaardag of jubileum.

Villa Elia op Corfu

Sinds maart 2015 bieden wij ook op Corfu een vakantiehuis met privé zwembad aan. Villa Eliá ligt op een heerlijk rustige locatie met uitzicht over de olijfboomgaarden en de Ionische zee. In het najaar al voor 1375 euro per week te boeken.

Lees meer: Villa Elia