Het is vanaf 2,5 uur tot 40 minuten voor vertrek mogelijk om in te checken bij de balie op het vliegveld. Op de luchthavens wordt via monitoren aangegeven bij welke balies je kunt inchecken.

Zorg ervoor dat jullie uiterlijk 2,5 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig zijn, ook wanneer jullie online inchecken. Wanneer je de vlucht mist zijn er meestal geen goede alternatieve vluchtmogelijkheden en je hebt ook geen recht op restitutie.

Online inchecken

Online inchecken kan thuis via de website van Transavia vanaf 24 uur voor vertrek :

  1. Ga naar de website van Transavia
  2. Gebruik bij het inloggen het boekingsnummer dat op de vliegtickets of boekingsbevestiging staat;
  3. Volg de stappen en wijzig eventueel de stoelen voor het reisgezelschap;
  4. Check alle reisgenoten in;
  5. Print de boardingpass(en) uit;
  6. Check de bagage op de luchthaven bij het Transavia bagage drop off point.

Let op: Vanwege verscherpte regels bij Transavia is het nadat je hebt ingecheckt niet meer mogelijk de namen te veranderen. Je loopt dan het risico te worden geweigerd op de vlucht. We vragen je dan ook goed de namen te contorleren voordat je online incheckt. Het is belangrijk dat de volledige eerste naam volgens paspoort is en dat, indien je getrouwd bent, je meisjesnaam gebruikt.

Online inchecken is niet mogelijk voor reisgezelschappen van meer dan 9 personen en mindervalide reizigers. Gezinnen die reizen met een baby onder de 2 jaar kunnen wel online inchecken. Transavia zoekt de meest geschikte stoelen voor het reisgezelschap uit.

Tegen betaling kun je alvast stoelen reserveren