Unieke vakantiehuizen en villa's Lefkas

Sioni biedt unieke vakantiehuisjes en villa's met privé zwembad aan op het Ionische eiland Lefkas in Griekenland.

 • Villa Lefkas met zeezicht en zwembad
 • VakantiehuisEsperidesLefkasR
 • VillaOctaviusLefkasR
 • VakantiehuisSimoneLefkasR

Waarom een vakantiehuis bij Sioni boeken?

 • Veilig boeken tegen Nederlandse voorwaarden en met SGR-garantie. De boeking en  betalingen voor het vakantiehuis, verlopen via Sioni. 
 • Wij kennen alle vakantiehuizen die wij aanbieden. Elke villa hebben wij persoonlijk bezocht en geselecteerd aan de hand van strenge selectie criteria.
 • Elk vakantiehuis heeft een privé zwembad, veelal een prachtig uitzicht op zee en een sfeervolle inrichting. De weg naar het vakantiehuis toe is geasfalteerd. Strand en taverna's zijn meestal dichtbij.
 • Betrouwbare en eerlijke beschrijvingen. Wij maken het niet mooier dan het is.
 • Enthousiaste reacties van voorgaande gasten >>
 • Uitgebreide reisbescheiden en een uitgebreide bijlage met "tips & trips" voor tijdens uw verblijf op Lefkas.
 • Sioni is tijdens uw verblijf 7 dagen per week telefonisch en via e-mail en sms bereikbaar.

 

Sioni biedt villa's en vakantiehuizen in Griekenland aan op de volgende bestemmingen:

Lefkas Agios Nikitas

Agios Nikitas is een kleinschalig en pittoreske badplaatsje aan de prachtige westkust van Lefkas. Op het strand is het heerlijk verblijven. Aan het strand vindt u meerdere taverna's. Het dorpje is klein en sfeervol. Vakantiehuizen bij Agios Nikitas : Villa Oleander en Villa Daphne

Lefkas Nidri en omgeving

Nidri heeft een gezellige boulevard met daaraan verschillende restaurants en cafe's. Vanuit Nidri kunt u diverse boottochten maken. Vlakbij Nidri bieden wij een aantal mooie vakantie villa's met een prachtig uitzicht op zee en de eilenanden Skorpios en Meganissi. Zoals in het rustige plaatsje Perigiali, op een slechts een paar minuten rijden van Nidri en het Perigiali strand, de voordelig geprijsde Perigiali villa's.

En even buiten het populaire badplaatsje Nidri in het kleine dorpje Rachi ligt op de top van een kleine heuvel de zeer ruime en exclusieve Villa Octavianus.

Lefkas Lygia en Katouna

Lygia ligt op de weg van de hoofdplaats Lefkas naar Nidri. Lygia heeft een strandje en een gezellig haventje met meerdere (vis)taverna's. Vanuit Lygia slingert een (goede) weg omhoog naar het dorpje Katouna. Aan deze rustige weg komt u Villa Katerina en Villa Anthousa tegen. Deze villa's hebben een schitterend uitzicht over zee. Het kleine bergdorpje Katouna leent zich bij uitstek voor een rustige wandeling.

Lefkas Agios Ioannis

Agios Ioannis ligt tegen Lefkasstad aan en heeft een lang gerekt strand. Agios Ioannis en haar directe omgeving is vlak. Het strand en het gezellige plein en de boulevard van Lefkasstad zijn met de fiets prima bereikbaar. In Agios Ioannis bieden wij Villa Simone, Villa Fotina en Villa Ionis aan.

Lefkas Pigadissani en Karia

Pigadissani ligt landinwaarts bijna tegen het plaatsje Karia aan. Pigadissani heeft een landelijke en zeer rustige ligging. In het nabije Karia is het op het dorpsplein onder de grote bomen, heerlijk verblijven. In Pigadisani bieden wij de karakteristieke en zeer ruime Villa Pigadissani.